Silné stroje, ohne, špeciálne efekty a trojhodinová show! Už v novembri na Monster Meeting

1

DYMYTRY majú za sebou nadupané úspešné koncertné leto a nezastaviteľne válí nové pecky, čoskoro nový album a s DYMYTRY rodinou, metalovými a rockovými nadšencami i fanúšikmi kapiel TraktorArakain a Alkehol už o mesiac 22.11.2024 dajú zraz plný hudby na finále MONSTER MEETING v pražskej O2 Aréne!

2
Zdroj: @monstermeeting.cz

Na fanúšikov čaká show, na ktorú sa nezabúda a kto si rád vychutnáva aj špeciálne efekty, ohne a mal tú možnosť zažiť už Monster Meeting aspoň raz, si príde rozhodne na svoje, pretože to bude impozantné! Plné farebných svetiel a energie. Monster Meeting je skrátka akcia, ktorá nemá v Česku obdobu.

https://www.facebook.com/MonsterMeetingCZ/videos/1101455671674313

DYMYTRY vydávajú aj svoj nový album: V dobrým i zlým. 

Klasický digipack, ale i špeciálna, nádherná, limitovaná edícia 1000 kusov v kovovom boxe!

Predpredaj sa spúšťa 1. novembra 2024 na e-shope kapely:

https://www.dymytry.cz/eshop/.

3
Zdroj: @dymytry.cz

Cover albumu srší živosťou, asertívnou, vášnivou červenou i akýmsi old school, no i súčasným metalovým výstupom, z ktorého tušiť vplyv či inšpiráciu komiksov, alebo pop artu (Roy Lichtenstein). Vyžaruje pekelnosť, ktorá je však podaná sviežo, s „hravou“ kreáciou, no v ktorej je možné zároveň vnímať aj desivé, akési dvojzmysly, ktoré vyjadrujú masky, maska monštra tejto vydarenej grafiky a zároveň tušiť prísľub dynamickej psy-core nálože.

Nový úžasný videoklip, ktorý má moderný look, zvuk a bomby elektronický drajv, pod ktorý sa často (alebo sem a tam) podpisuje R2R (Artur „R2R“ Mikhaylov, basgitara) už beží na YouTube a nabíja psy-core smršťou, ktorou sú DYMYTRY špecifickí:

Dymytry – DIGITÁLNÍ TRÁVA (Official Video)

Kapela DYMYTRY podchytila v skladbe odkaz digitálnej doby, a tak otvára aj témy spoločenské i kolektívne vibrácie tejto generácie, doby a kapela sa tak prihovára cool jazykom aj k mladšej generácii a držia tak tempo (ako neúnavný a skvelý Miloš „MILDOR“ Meier, bubeník kapely DYMYTRY) a reč aj s mladšími „rošťáky“. Dynamiku skladby vo videoklipe podporujú oduševnelou hrou na gitare vitálny Jiří „DYMO“ Urban a GORGEOUS GORGY, Jan Görgel, s jeho špecifickou maskou, ktorá je zreteľná aj na obale nového albumu a ktorý okrem hry na gitare, skladania hudby a viacerých aktivít, ktoré podporujú fungovanie kapely vďaka jeho umu, sa vyznačuje aj úžasným temperamentným, živelným metalovým pohybovým výrazom nielen vo videoklipoch, ale aj na pódiu. Spevák Václav Noid Bárta svojím spevom tak roztáča toto MONSTER teleso….

DYMYTRY svoj psy core roztočia už čoskoro live na MONSTER MEETING 22.11.2024, spolu s hosťami v O2 Arena Praha. Nenechaj si to ujsť!

Lístky šťastia nájdeš tu:

Vstupenky: monster-meeting.cz/praha

Udalosť: https://www.facebook.com/share/oGppZyC9fuPwskbH/

4
Zdroj: @monstermeeting.cz

DYMYTRY spúšťajú už o pár dní predpredaj vstupeniek k ich novému a prvému TOUR v novej zostave:

5
Zdroj: @dymytry.cz
Autor: Zuzana Mitra
Titulné foto: www.dymytry.cz, @dymytry.cz