GAME The RED Album Tour / SaSaZu 16/11/20010

GAME  The RED Album Tour / SaSaZu 16/11/20010 BOMBING

Klubová událost letošního roku, koncert westcoast rap star Gamea v SaSaZu se nezadržitelně blíží a tentokrát tě na něj zve i samotný Game v naší videopozvánce! Ty máš teď poslední šanci nakoupit vstupenky za 490Kč. Pokud zaváháš, tak nejen že si budeš muset připlatit, ale také se může stát, že se na tebe už vůbec nedostane!

Ale dost organizačních záležitostí, vychutnej si další věc z alba The R.E.D. Album, které by mělo dle posledních informací vyjít 8. Prosince, ale Game nám ho v Praze představí v rámci své tour už 16. listopadu! Exkluzivní ochutnávku v podobě leaku tracku „Better Days“ sleduj níže. Beat obstaral Jim Jonsin a na refrénu sedí Andre Merritt, člen tvůrčího teamu Chrise Browna.

Game – Better Days (R.E.D. Album)

Jako další bonus pro ty co se již nemůžou dočkat koncertu tu máme exkluzivní micxtape z dílny DJ NOIRa. Výběr několika treků z jeho bohatá tvorby. Prúřez jeho nejzásadnejšími LPs jako je The Documentary,Doctor Advocate, LAX a i ochutnávka remixu One Blood z dílny crew zvané Cookin soul!!

link :  http://www.ulozto.cz/6281712/the-game-promo-mixtape-mp3

Atmosféru nasadí slovenští mazáci H16, kteří tě zahřejí svým letním hitem Sranda Musí Byť a veterán Henry D, který teprve vloni překvapil svým debutem Man Of Honour. Červená barva zalije Prahu již za měšíc!

Game přichází do Prahy v rámci svého turné k vydáni alba THE RED ABLUM! Diky Hip Hop Allstars můžeš bý u toho i ty! Vůbec poprvé bude GAME vystupovat v ČR v klubu s limitovanou kapacitou!

Právě ted si můžeš koupit vstupenky za specíální cenu 490 Kč + poplatky v prodejní síti www.ticketportal.cz

V.I.P vstupenky klasicky za 1500 + poplatky + free bar!
Další informace budou následovat! Sleduj kanal hip hop allstars!