Site icon BOMBING

Trnavská formácia malinyJAM vydáva svoj prvý singel aj vo video podobe…

Trnavská formácia malinyJAM vydáva svoj prvý singel aj vo video podobe... BOMBING 1

Členovia trnavskej skupiny malinyJAM niekoľko rokov fungovali pod iným názvom a tvorili rockovú muziku. Minulý rok sa chalani rozpadli avšak Paťo Lago a Milan Eliáš  neostali dlho nečinný a tak pokračovali v tvorení ďalej.

Milanovi sa narodil syn Jurko a nápad bol na svete. Napísať pre Jurka zopár pesničiek . Paťo vytvoril hudbu a spolu napísali texty. “Prvou bola skladba o zvieratkách, ktorá mala u ľudí úspech a páčila sa” hovorí Milan. Preto prišiel so scenárom na videoklip, ilustroval ho a tak trošku sa zahral na režiséra spolu s Katkou Dózsovou ktorá klip točila a strihala. Klip sa natáčal pol roka a zahralo si v ňom šesť detičiek. “Myslíme si že ide o najoriginálnejší , najlepší a najveselší videoklip pre maličké detičky” tvrdia všetci, ktorý sa zúčastnili natáčania videa.

Neskutočne sa pri tom zabávame a veru že nás to teraz baví, robiť tento druh hudby“, tvrdí Milan, ktorý ešte pripravuje  a ilustruje  knižku veselých básničiek pre deti “Blchy, muchy, básničky“. Mimochodom aj tieto básničky plánuje Milan dostať do hudobnej podoby. Ale teraz si pozrite zaujímavý videoklip, ktorý sa vám zaiste zapáči.

Exit mobile version