Site icon BOMBING

Tancujúce vlny temperamentných rytmov počas Kubánskej noci

KN 15 12 poster

KN 15 12 poster

Tancujúce vlny temperamentných rytmov! Vychutnajte si autentickú párty, na ktorej sa bude tancovať na príťažlivú zmes sasly, cha-cha, son, merengue, bolera, tanga, latina aj mamba! Na živelnú Kubu nás svojou muzikou prenesie talentovaná kapela Pragasón a skvelí DJi Emeterio a Chingy.

Pragasón (CZ)

je pražská kapela, ktorá sa už od začiatku zameriava na autentickú prezentáciu tradičnej kubánskej hudby v podaní miestnych umelcov. V repertoári tejto sympatickej kapely sú známe rytmy cha-cha, mamba a salsy, rovnako ako aj menej známe rytmy danzónu, bolera a son. Nadaní muzikanti s talentom urobiť skvelú zábavu roztočia na pódiu známe hity.

Emeterio

je DJ a tanečník pôvodom z Kuby. Na Slovensko prišiel pred viac ako desaťročím a venuje sa nielen klubovému hraniu ako latino DJ, ale aj tanečným kurzom ako lektor. Jeho obľúbenou hudbou je salsa, reggaeton, salsaton alebo merengue.

DJ Chingy

tento DJ a začínajúci producent sa na bratislavskej scéne uchytil veľmi rýchlo, a tak ho dnes volajú aj mimo jej hraníc. Chingy si zahral napríklad so známym španielskym producentom a DJom Sak Noel či domácimi interpretmi ako Čistychov, Rytmus alebo Igor Kmeťo ml. V tento večer sa nám ale predstaví ako milovník Kuby a jej chytľavej hudby.

 

Ďalšie párty:

Exit mobile version