Site icon BOMBING

Štvrtková zábava na UPRISING 2014

Štvrtková zábava na UPRISING 2014 BOMBING 1

mellow-mood-header

Už budúci týždeň otvorí svoje brány skvelý reggae festival UPRISING 2014. Po prvý krát v histórii sa festival začne už vo štvrtok, ktorý ponesie názov Open day (21.08.2014). V rámci otváracieho dňa sa predstavia taktiež veľmi zaujímavé mená, s ktorých tie najzaujímavejšie si predstavíme.

Už od prvého dňa budú svoj nezameniteľný basový zvuk predvádzať MUNGO’S HI FI SOUNDSYSTEM. Táto Škótska pätica je na Uprisingu už stálicou s vlastným stage – Mungo’s Station., kde prezentujú vlastnú tvorbu, ale aj koncerty menších rozmerov zo silným zvukom a obrovskou zábavou. Vo štvrtok tu svoje umenie po roku predvedie reggae talent CHARLIE P. Tento Angličan má za sebou spolupráce s takými menami ako Biga Ranx, Ranking Joe, Solo Banton, Iration Steppas, Mungo’s HiFi či Earl 16.


Slovenskú scéna bude mať zastúpenie v podobe domácej Uprising kapely MEDIAL BANANA. Svoju bláznivú šou predvedú na MAIN STAGE. Myslím si, že toto zoskupenie netreba nejak zvlášť predstavovať, za všetko hovorí ich tvorba a zábava s ktorou chodia po všetkých koncertoch či už na Slovensku alebo aj v zahraničí (minulý rok hrali napríklad na festivale Sziget v Maďarsku).

Po 4 rokoch sa na Zlatých pieskoch predstaví formácia z Nového Zélandu CORNERSTONE ROOTS. V rámci svojej tour po európe navštívia tie najväćšie festivali ako je Britský GLASTONBURY či Maďarský SZIGET.


Vrcholom štvrtkového programu bude talianske zoskupenie Mellow Mood. Prídu nám predstaviť svoj album Twinz. Na pódiu bude dvojičkám Jacobovi a Lorenzovi vypomáhať Micah Shemaiah z Jamajky.


Viac info na www.uprising.sk

Autor: Tomas Ormandy

Exit mobile version