Site icon BOMBING

Pohoda ponúka návštevníkom a návštevníčkam možnosť užiť si festival navždy, vďaka novému nekonečnému lístku

Nekonecna Pohoda format na sirku

Nekonecna Pohoda format na sirku

Pohoda dnes spustila predaj večného lístka Nekonečná Pohoda, ktorý zabezpečí návštevníčkam a návštevníkom nekonečný vstup na festival a ďalšie výhody.

Špeciálny lístok je limitovaný na 500 kusov a jeho cena vrátane všetkých výhod je 990 eur. Majitelia a majiteľky Nekonečnej Pohody si už nikdy nebudú musieť kupovať vstupenku na Pohodu, ktorá sa dokonca dá dediť, takže jej výhody si môžu užívať viaceré generácie festivalových nadšencov.

K ďalším výhodám nekonečného lístku patrí napríklad zrýchlený vstup na festival cez osobitný koridor, doručenie festivalového náramku až domov, uvítací balíček s dizajnovou kartou Nekonečnej Pohody, nekonečná zľava na online nákup merchu, 48 hodinový prednostný nákup vybraných služieb a ďalšie darčeky alebo prekvapenia, ktoré získajú návštevníci a návštevníčky počas každého roka.

Organizátori mysleli aj na tých, ktorí už majú kúpený lístok na ročník 2024 – pri kúpe Nekonečnej Pohody im bude odrátaná cena lístku, ktorý už majú zakúpený. Lístok im však ostane v platnosti, takže ho majú možnosť darovať napríklad ako vianočný darček.

Ak si túto novinku návštěvníci a návštevníčky kúpia do polnoci 20.12., organizátori sľubujú, že im bude doručená ešte pred Vianocami.

“Sme hrdí na našich návštevníkov a návštevníčky – často hovoríme, že ak by existovala cena pre najlepšie festivalové publikum, práve Pohoda by bola jednoznačným víťazom. Chceme potešiť tých, ktorí chodia a chcú chodiť na Pohodu opakovane, ktorí festivalu dôverujú a podporujú ho. Sú dôležitou súčasťou nášho 27 rokov trvajúceho príbehu, spoluvytvárajú našu nezameniteľnú magickú atmosféru. Pre tieto “festivalové trvalky” sme pripravili večný lístok nekonečná Pohoda s množstvom výhod, ktoré si podľa nás zaslúžia. Tešíme sa, že nás spolu s nimi i s tými, ktorí Pohodu ešte len objavia, čaká veľa ďalších silných spoločných rokov,” dodáva k večnému lístku šéf Pohody Michal Kaščák. 

Viac informácií nájdete na webe Pohody: https://www.pohodafestival.sk/sk/novinky/nekonecna-pohoda-vecny-listok-na-pohodu

Zdroj: TS Pohoda festival, Jozef Hámorský

Exit mobile version