Site icon BOMBING

musiq1 otvorilo leto!

DSC 0036

DSC 0036

Hudobná televízia musiq1 oficiálne otvorila leto. Tvárou na tohtoročnú festivalovú sériu sa stala česká hviezda Agáta Hanychová. Česká “Paris Hilton” spolu s hovorcom musiq1 Augustínom Wolným na tlačovej konferencii otvorili musiq1 summer pod hlavičkou ktorého sa uskutoční 2.-3. júla festival Toto Je Hip Hop 2010 a 30.7-1.8 Bee Free. „Ja zvieratá rada týram,“ naznačila čo čaká hovorcu musiq1. Ten, keďže je známy svojou otvorenosťou krásnym ženám sa nesťažoval.

Aj toto leto bude patriť muzike s musiq1. Stopercentná  hudobná televízia si zobrala pod svoje krídla unikátnu festivalovú sériu. Dva prázdninové  víkendy tak budú patriť  hustému hip-hopu a tanečnému šialenstvu. Pod hlavičkou musiq1 summer to v Hornej Strede odpália festivaly Toto Je Hip Hop a BEEFREE.


Kde?

Séria musiq1 summer sa aj tento rok rozloží vo fantastickom Areáli vodných športov pri Hornej Strede. Po skúsenostiach z predchádzajúcich ročníkov je jasné, že je to takmer ideálne miesto na poriadne hudobné žúrky.

Kedy?


2. – 4. júl 2010

Festival Toto Je Hop Hop si už  v slovenských lesoch, hájoch a lúkach vybudoval silnú povesť. Každý rok je jednou veľkou hiphopovou párty, na ktorú sa schádzajú milovníci hustých beatov a výživnéhoj rapu z celého Slovenska. Tento rok nebude výnimkou. V Hornej Strede sa zíde výkvet slovenskej a českej hiphopovej scény. Teš sa na Rasco ft. DJ Witch, Oriona, Wladimira 518, Hugo Toxxx, James Cole, Moja reč, Čistychov, Vec a Zverina, H16, AMO, DNA, Turbo boost, a desiatky ďalších.  Čerešničkou na torte bude zahraničná hviezda legendárny raper Nas.

30. júl – 1. august 2010

musiq1summer pokračuje na prelome júla a augusta. Na svoje si prídu fanúšikovia tanečnej hudby.  Z festivalu Bee Free sa už stal pravidelný každoročný dídžejský summit. Aj tento rok sa prídu zabaviť masy, dídžeji z domácich i zahraničných kútov sveta. Aj tento rok sa môžu tancachtiví jedinci tešiť na dva dni kontinuálneho dunenia. Aj tento rok sa bude elektronická hudba ozývať z viacerých stageov, takže na svoje si prídu milovníci viacerých tanečných žánrov. A čo je najdôležitejšie – aj tento rok to všetko bude úplne zadarmo. Presný termín konania Bee Free je už jasný – posledný júlový víkend.

Všetky informácie o musiq1 summer, Toto Je Hip Hop a Beee Fre si nájdete postupne na www.musiq1.com.

musiq1 summer ti prináša stopercentná  hudobná telka musiq1

Exit mobile version