Site icon BOMBING

Energická kapela The Fireballs zo Siene slávy českého Rock’n’rollu roztočí párty RETRO

Energická kapela The Fireballs zo Siene slávy českého Rock’n’rollu roztočí párty RETRO BOMBING

Nefalšovaná RETRO párty vyslobodí v piatok 10. marca z reprákov v KC Dunaj legendy rock´n´rollu, diska, 70., 80. rokov a československého soc-popu! Obľúbený párty večerníček naživo prinesie energickú kapelu The Fireballs a trojicu DJov Arnoštka, Babiku a Frenkyho. Atmosféru dokreslí dobová výzdoba, kultové pochutiny z detských čias a legendárne hry plné smiechu a dobrodružstva.

Naša kapela vznikla v roku 2001 v Brne. S trojčlenným jadrom kapely sme sa poznali a hrali sme spolu v jazzových skupinách. A práve starý dobrý rock’n’roll z 50. rokov má veľmi blízko k swingu, čo nás spoločne s jeho energiou a charakteristickým zvukom dodnes veľmi láka,“ hovorí kapela The Fireballs, ktorá bola tiež v Sieni slávy českého Rock’n’rollu. „Za toto uvedenie sme veľmi radi a chápeme to ako ocenenie našej dlhodobej práce a nie vždy úplne komerčného smeru a rozmeru našej hudby.“ O muzikantoch z The Fireballs je známe aj to, že na pódiu dokážu rozpútať skutočne energickú show. „Show je tým väčšia, čím viac nás burcujú diváci. My im ich energiu z pódia radi ešte zosilnenú vraciame. Predstaviť si to ale nejde, musíte to zažiť,“ odkazuje kapela, ktorú bude počas noci dopĺňať DJská trojica Arnoštek, Babika a Frenky s výberom legendárnych hitov od 60. po 90. roky.

https://www.youtube.com/watch?v=qZ7w5rS8L2s

Okrem hudby z minulých dekád prinesie RETRO videohry z klasických konzol ako Bomberman či Super Mario, chýbať nebudú ani spoločenské hry, napríklad stolný hokej či Človeče, nehnevaj sa. V rámci občerstvenia si mlsné jazýčky pochutia na cukrovej vate, Arašidových chrumkách alebo karamelových lízankách. Návštevníci si tiež budú môcť vyrobiť odznaky s retro motívmi a najlepší outfit vyhrá štýlový LOMO fotoaparát.

 

Exit mobile version