Site icon BOMBING

Depeche Mode vyráža na svetové turné

Depeche Mode zverejnili prvú pieseň z albumu Spirit BOMBING

Depeche Mode Spirit Where's The Revolution

Legendárna skupina Depeche Mode vyráža na Global Spirit Tour. V rámci tour ani tentokrát nezabudnú na slovenských fanúšikov. Turné bude mať až 63 zastávok. Začiatok je ohlásený na 5. mája v Štokholme a ukončia ho 28. októbra v kanadskom Edmontone. 

Na Slovensku sa táto legenda predstaví 20. mája.

Aj tentokrát svoj koncert odohrajú na bratislavských Pasienkoch. Tešiť sa môžete na nové skladby z nového albumu SPIRIT, ale samozrejme zaznejú aj notoricky známe hity Where’s The Revolution či Heaven. Vstupenky na tento koncert sú k dispozícii v sieti Eventim.

Depeche Mode je hudobná skupina, pôvodom z Basildonu v Anglicku, založená v roku 1980. Ich hudobný štýl by sa dal najlepšie charakterizovať ako synth rock, alebo taktiež synthpop. Stali sa jednou z najvytrvalejších a najúspešnejších hudobných skupín, ktoré sa objavili počas New Wave a New Romantic éry.

Mnoho ich klipov sa často opakovalo na MTV a Fuse. Vďaka svojmu inovatívnemu dielu, nahrávacím technikám a použitiu vzorkovania (sampling), ovplyvnili mnoho dnes populárnych umelcov. Ich album Violator z roku 1990 je považovaný za klenot elektronickej hudby. Hoci sú významní pre modernú techno scénu, zostávajú naďalej pri alternatívnej hudbe.

Global Spirit Tour:
Zdroj: vivien.sk

Exit mobile version